Meer dan leuke tripjes

U kunt niet alleen voor leuke uitjes terecht bij de IJmuidense Rondvaart, maar ook voor watertaxidiensten, veerdiensten en contractvaarten in de regio IJmuiden.

Zo varen wij van april tot en met oktober vier keer per dag tussen IJmuiden en Velsen-Noord, met op elke eerste zondag van de maand een tussenstop op het Forteiland. Daarnaast verzorgen wij al sinds 1997 asverstrooiingen op de Noordzee. De gedachte om voor altijd in de golven aanwezig te blijven, maakt de zee tot een bijzondere laatste rustplaats.

Voor uitgebreide informatie over deze diensten verwijzen wij u graag naar www.watertaxi-ijmuiden.nl en www.asverstrooiingnoordzee.nl.

Sluizenroute IJmuiden rondvaart

Watertaxi

Na een korte overtocht met onze boot kunnen fietsers en wandelaars de kustroute vervolgen zonder omweg via sluizen of autoveerpont. De prijs bedraagt slechts €4,- inclusief gratis retour.

Asverstrooiingen

Wij verzorgen vanuit de haven van IJmuiden asverstrooiingen op de Noordzee. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor een asverstrooiing met of zonder ceremonie, of een collectieve asverstrooiing.

Sluizenroute IJmuiden rondvaart