Mogelijkheden voor bedrijven

Ons passagiersschip Koningin Emma is zeer geschikt voor het houden van zakelijke bijeenkomsten, zoals presentaties, productintroducties, persbijeenkomsten, recepties en bedrijfsfeesten. Door de vrijheid van het water en de omgeving die zo anders is dan een bedrijfslocatie, krijgt uw bedrijfsbijeenkomst een speciaal tintje.

Aan boord bevindt zich een een 220/380 volt installatie voor uw presentatie- en geluidsapparatuur.

Daarnaast kunt u gebruik maken van ons audiosysteem met microfoon en is er een  55 inch Led beeldscherm aan boord voor het houden van een voordracht of presentatie. u kunt inpluggen met uw laptop of telefoon.

Overigens varen we zowel overdag als ‘s avonds. Om ‘s avonds door de havens te varen wordt door de meeste mensen als heel bijzonder ervaren!

De mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw programma invulling te geven. Zo kunnen we na een korte boottocht voor de wal gaan liggen, of we combineren een langere boottocht met het schutten door een van de sluizen van IJmuiden. Ook een programma van afwisselend varen en voor de wal liggen is geen probleem.

Onze catering

Uiteraard kunnen wij daarbij voor u de catering verzorgen, van koffie en thee met gebak, tot een ruim assortiment aan hapjes en drankjes en zelfs uitgebreide warme en koude buffetten.

Meer informatie vindt u op de pagina Catering.