skip to Main Content

Ons uitgebreide VIP-arrangement

U komt aan boord van het prachtige passagiersschip “Koningin Emma”. Deze rondvaartboot is 27 meter lang, heeft een motorvermogen van 600 pk en haalt een gemiddelde snelheid van 11 knopen. Het schip is helemaal uitgerust voor het houden van feesten en andere bijeenkomsten voor groepen van maximaal 80 personen. Vanuit de kajuit kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht over de omgeving.

Als u binnenkomt staat in de kajuit een heerlijk koud en warm buffet klaar. Het koude buffet bestaat uit royale vlees en visschotels, kaasplateau, rauwkostsalade, geserveerd met wit en bruin stokbrood, boter en kruidenboter. Voor het warme buffet hebben wij verschillende gerechten geselecteerd, waaruit u drie gerechten kunt kiezen, bijvoorbeeld: gepocheerde zalmfilet met dille-room saus, stoofvlees, saté met pindasaus, gegrilde kipdrumsticks. Dit wordt afgesloten met bavarois en een overheerlijke verse fruitsalade als dessert. (*)

We kunnen langs de Noordzeekust varen richting Zandvoort of richting Den Helder. Het is een bijzondere belevenis om vanuit zee de skyline te zien van de Hollandse kust! Zijn de golven iets te hoog, dan wenden we de steven en varen we richting het sluizencomplex, om de vaartocht voort te zetten over het Noordzeekanaal, richting Amsterdam. Uw feest kan binnen- of buitengaats gevierd worden. Als u even aan het feestgedruis wilt ontsnappen dan kunt u een frisse neus halen op het zonnedek. Ter afsluiting wordt u namens de kapitein een oorlam aangeboden.

Met het arrangement “Alle hens aan dek” kunt u ook ‘s morgens en/of ‘s middags uit de voeten, bijvoorbeeld met een lunch, soep, of koffie met gebak.

(*) Dit is een voorbeeld. Eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen, zie daarvoor de pagina Catering.

Waaruit bestaat het arrangement?

Het arrangement “Alle hens aan dek” heeft een tijdsduur van 5 uur, inclusief een vaartocht van circa 4,5 uren. De bootprijs voor het arrangement inclusief bemanning bedraagt € 1686,- incl. BTW.

Back To Top