Feesten op het water

Ons passagiersschip “Koningin Emma” is bij uitstek geschikt voor het houden van een bruisend feest in een bijzondere omgeving. Aan boord is een krachtig 220/380volt stroomsysteem voor voor (live) muziek, disco en andere apparatuur. Het schip is volledig uitgerust voor vaartochten en bootfeesten en voorzien van verplaatsbare tafels en stoelen, een gezellige scheepsbar, verwarming, een ruim zonnedek en allerlei facilitaire voorzieningen.

Tijdens het feest kunnen we diverse routes volgen en verschillende locaties aandoen, bijvoorbeeld door de sluizen richting Amsterdam, of de Noordzee op en langs de kust richting Zandvoort.

Voor de wal

We kunnen het varen ook onderbreken door een poos het schip stil te leggen en langs de wal te gaan liggen.

Het is ook mogelijk om ‘s avonds te varen. Vanaf de boot de duizenden lichtjes van Corus langs te zien glijden, of vanaf de zee uitkijken op Amsterdam of Zandvoort geeft een uniek karakter aan uw feest!

Catering

Uiteraard kunnen wij voor u de complete catering verzorgen, van koffie en thee met gebak tot diverse lunches en allerhande hapjes. Ook is er een ruim assortiment aan fris, bier, wijn en sterke drank aanwezig.

Door het combineren van diverse hapjes kunt u een warm en/of koud buffet samenstellen.  Meer informatie en prijzen vindt u bij Catering.

Zit er iets niet bij of heeft u zelf ideeen en/of wensen, we horen het graag.