Een dagdeel vullend arrangement

U komt aan boord van het prachtige passagiersschip “Koningin Emma”, een schip dat met een lengte van 27 meter en motorvermogen van 600 pk een gemiddelde snelheid van 11 knopen haalt. Het schip is volledig toegerust voor het houden van varende feesten en biedt ruimte aan 70 personen. Vanuit de boot heeft u een prachtig uitzicht over het water.

In de gezellige kajuit staat een koud of warm/koudbuffet opgesteld, bestaande uit een combinatie van diverse warme en/of koude hapjes.

Terwijl u geniet van dit lekkers en een drankje vertelt de kapitein over de visserschepen en hun vangsten, de visafslag, de pieren en over de verkeerslichten die IJmuiden rijk is ten behoeve van een veilige vaart van de grote zeereuzen die koers zetten naar Amsterdam.

Aan het einde van de zeearmen die zo’n 3 km in zee steken zijn we op de Noordzee beland, we varen dan richting Zandvoort. Op het zonnedek kunt u genieten van de indrukwekkende skyline van de Noordzeekust en bevindt u zich midden in de natuur. Of u kiest ervoor om het grootste sluizencomplex van de wereld te passeren, om kennis te maken met het getijdenverschil dat heerst aan de andere kant van de sluizen.

We varen een stuk het Noordzeekanaal op in de richting van Amsterdam. Als afsluiting hiervan zouden we eventueel nog de zeebenen kunnen testen door op de terugweg een ronde om het Forteiland te varen richting de Noordzee.

(*) Dit is een voorbeeld. Eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen, zie daarvoor de pagina Catering.

Waaruit bestaat het arrangement?

Het arrangement “Zeebenen” heeft een tijdsduur van 3,5 uur, inclusief een vaartocht van ongeveer 3 uren. Met dit arrangement kunt u ook ‘s morgens en/of ‘s middags uit de voeten, bijvoorbeeld met een lunch, soep, of koffie met gebak. De bootprijs voor het arrangement inclusief bemanning bedraagt € 1526,- incl. BTW.