skip to Main Content

Bruisend feesten op het water

Ons passagiersschip “Koningin Emma” is bij uitstek geschikt voor het houden van een bruisend feest in een bijzondere omgeving. Aan boord is een krachtig 220/380volt stroomsysteem voor voor (live) muziek, disco en andere apparatuur. Het schip is volledig uitgerust voor vaartochten en bootfeesten en voorzien van verplaatsbare tafels en stoelen, een gezellige scheepsbar, verwarming, een ruim zonnedek en allerlei facilitaire voorzieningen.

Tijdens het feest kunnen we diverse routes volgen en verschillende locaties aandoen, bijvoorbeeld door de sluizen richting Amsterdam, of de Noordzee op en langs de kust richting Zandvoort.

We kunnen het varen ook onderbreken door een poos het schip stil te leggen en langs de wal te gaan liggen.

Het is ook mogelijk om ’s avonds te varen. Vanaf de boot de duizenden lichtjes van Corus langs te zien glijden, of vanaf de zee uitkijken op Amsterdam of Zandvoort geeft een uniek karakter aan uw feest!

Catering

Uiteraard kunnen wij voor u de complete catering verzorgen, van koffie en thee met gebak tot diverse lunches en allerhande hapjes. Ook is er een ruim assortiment aan fris, bier, wijn en sterke drank aanwezig.

Daarnaast kunnen we voor u mosselmaaltijden, pasta-diners en uitgebreide warme en koude buffetten verzorgen. Meer informatie en prijzen vindt u bij Catering.

Arrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal speciale arrangementen samengesteld die bij uitstek geschikt zijn voor uw feesten, zakelijke recepties en dergelijke.

De arrangementen variëren in tijdsduur van 2,5 tot 5 uur en de invulling ervan kunt u voor een groot deel zelf bepalen. U kunt er alles over lezen op de pagina Arrangementen.

Back To Top