skip to Main Content

Een leuk uitje voor iedere groep

U komt aan boord van het prachtige passagiersschip “Koningin Emma”, een schip dat volledig is toegerust voor het houden van varende feesten voor groepen van maximaal 80 personen. Vanuit de kajuit, waar u tevens van een hapje en een drankje kunt gebruiken, heeft u een goed uitzicht heeft over het water.

We varen vanuit de vissershaven langs de terminal, de visafslag, de vissersschepen, de voormalige U-boot bunker en de nautische verkeerstoren. Verder gaat de tocht langs het Forteiland,  de sluizen van IJmuiden en de pieren die zo’n drie kilometer de zee insteken. Het is een fantastisch gezicht om schepen uit de hele wereld te zien binnenlopen.

Bij gunstig weer varen we langs de Noordzeekust en kunt u op het zonnedek zitten,  waarvan u een schitterend uitzicht hebt. Tijdens de tocht kunt u de kapitein een toelichting laten geven op het reilen en zeilen in de havens en daarbuiten.

Met het arrangement “Uitwaaien” kunt u ook ‘s morgens en/of ‘s middags uit de voeten,  bijvoorbeeld met een lunch, soep, of koffie met gebak.

(*) Dit is een voorbeeld. Eten en drinken zijn niet bij de prijs inbegrepen, zie daarvoor de pagina catering.

Waaruit bestaat het arrangement?

Het arrangement “Uitwaaien” heeft een tijdsduur van 2,5 uur, waarvan er ongeveer 2 uren gevaren wordt. De bootprijs voor het arrangement inclusief bemanning bedraagt €994,- incl. BTW.

Back To Top